Serviciile noastre

 Servicii oferite de POWER IMOB BRASOV

AGENTIA IMOBILIARA POWER IMOB, va ofera o gama completa de servicii imobiliare - consultanta si intermediere vanzare, cumparare si/sau inchiriere proprietati imobiliare, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, etc. 

Detinem o baza de date a ofertelor de vanzare / cumparare, reala si actuala. De aceea selectia ofertelor potrivite pentru cumpararea sau vanzarea unui apartament, casa, vila, etc, pe baza informatiilor clientului (pretul/bugetul de care dispune, zona preferata ) se face rapid si corect. 
Daca un cumparator nu stie exact catre ce anume sa se indrepte, agentia POWER IMOB, îi poate oferi servicii de consiliere, astfel incat acesta sa poata cumpara proprietatea care sa-i ofere confortul si facilitatile maxime, raportate la bugetul de care dispune.
Pe lista serviciilor asigurate de agentia imobiliara se inscrie si organizarea tranzactiei imobiliare, consultantul imobiliar contacteaza proprietarii/vanzatorii si cumparatorii, stabileste intalnirile pentru vizionari in baza unui contract de vizionare, in conformitate cu prevederile legale, verifica veridicitatea actelor de proprietate si intermediaza / asista la negocierea pretului, pe baza unor argumente concrete. De asemenea, este in masura sa estimeze pretul corect al imobilului, tinand cont de toti factorii, de la zona in care se afla, starea imobilului prezentat,etc.

Agentia va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta si suport pe tot parcursul etapelor pe care le presupune vanzarea, cumpararea sau inchirierea unei proprietati.
Siguranta, profesionalism, flexibilitate, seriozitate, sunt atuurile noastre.

Va asteptam cu drag, sa apelati la serviciile Power Imob !